2013. január 22., kedd

7. rész

Sziasztok! Itt a folytatása az előző résznek, és remélem komiztok is, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre! :) Akik olvassák a blogom, azoknak egy óriási köszönöm, meg egy ölelés jár, és remélem az utolsó részig velem lesztek! <3
Pussz, Zsó :)

7. rész


     
          -Megérkeztüüüüünk - mondta Carlos leállítva a kocsit.
Valahogy kinyitottam az ajtót, és kimásztam, jó volt állni. Logan nevetve szállt ki.
          -Talán kényelmetlen volt a szállítás? - kérdezte mosolyogva.
          -Egy picurkát - közben az ujjaimmal is mutattam azt a mennyiséget.
Egy csoportos nevetést hallottam, na remek, mindenki ezen röhög?
          -Bemehetnénk még ma? - kérdezte elindulva Jess. De amint meglátta a kígyózó sort, egyből megállt - Asszem egy ideig itt fogunk állni... - mondta szomorkás hanggal.
          -Dehogy is! - vágta rá James.
Mielőtt  elindultunk volna, a kocsiba letettük a fölösleges cuccainkat. Kendall magához húzta Kellyt és úgy indultak el, mi meg utánuk, nem tudom mit akartak, de nem is érdekelt, az volt a lényeg, hogy minél hamarabb bejussunk.
Az ajtónál két "gorilla" állt, gondolom ők a "divatrendőrök". Meglepetésemre Kendall, majd szerre a többi srác is lepacsizott a gorillákkal, és simán bejuttunk az ajtón.
          -Ne már...ha ilyen könnyű veletek bejutni helyekre, akkor mindenhova magammal viszlek titeket - mondta nevetve Jess.
          -Szeretnéd - nyújtotta ki a nyelvét James - Amúgy nem egyszer fordultunk már meg itt, szóval ismernek - kacsintott.
          -Júúúúj - kiáltotta Carlos, aki elrohant. Jess meg én kérdőn néztünk utána.
          -Csak...csak kikell dobnia a sárgát - nevetett Kendall.
Az előtérben megnéztük a plakátot, hogy ki a Dj ma.
          -Hallottam róluk, és azt mondták, hogy jók... - nézegette figyelmesen Logan a posztert.
          -Majd kiderül - szólaltam meg én is. Majd elindultunk a nagy zene felé, megvártuk Carlost és kértünk italt a pultnál. Mind koktélt rendeltünk, megfogtuk azokat és mentünk tovább, James ajánlása szerint kerestünk egy helyet, ahova leülhetünk. Egy nagy fehér kanapét vettünk célba, és gyorsan ledobtuk magunkat. Egy kortyolás után letettem az italomat az üvegasztalra, a többiek is követték a mozdulatomat. 
Egy ideig elég csendben voltunk, Jess és én terepszemlét tartottunk, a fiúk meg hallgattak, de végül Kelly és Kendall törte meg a csendet egymás felfalásával...komolyan...náluk az a cél, hogy megegyék egymást?
          -Táncoljuuuunk - kiáltotta bámészkodásából kizökkenve Jess. Ránéztem a poharára, és üres volt...elmosolyodtam, tudtam, hogy hamar a fejébe fog szállni. Bólintottam és felálltam.
          -Gyertek ti is - néztem Loganre, aki vigyorgott.
          -Mindjááárt - válaszolt.
          -Moooost! - azzal megfogtam a kezét, és elkezdtem húzni, sikerült valamennyire felállnia, de erősebb volt és visszazuhant, vele együtt én is...egymás karjai közt voltunk...az arcunk meg közel egymáshoz. Egy óriásit nyeltem...azt hiszem egy pillanatra megállt a szivem.
          -Oh...bocsesz - mondtam zavartan. Félszemmel láttam, hogy James, Carlos meg Jess próbálják vissza tartani a röhögésüket. Logan mellkasára támaszkodtam és ellöktem magam.
          -Na gyere már - nevetett Jessie. Összeszűkült szemekkel néztem rá.
          -Menjünk - azzal megkaroltam - De ti is gyertek majd - fordultam hátra a fiúkhoz, akik bólogatni kezdtek. Olyan helyre álltnuk, ahol telibe láttuk Logant és Jamest. Lassan nekem is kezdett a fejembe szállni az alkohol, és kezdtem nagyon lazán érezni magam.
          -Hé, Becky...az a két tag minket bámul...ide jönnek - mondta Jess megszeppenve.
          -És aztán...jöjjenek - nevettem táncolás közben. Amikor megszólalt az egyik kedvenc számom remix-e, azonnal letojtam a külvilágot, átadtam magamat a zenének. Egyszercsak valaki hátulról átölelt, ez visszazökkentett a valóságba. Az egyikőjük volt a bámuló pasik közül. Jess már vadul táncolt a másik sráccal. Végül is... - egy vállvonással tovább táncoltam.

*Logan szemszög*

Legszivesebben megcsókoltam volna Becky-t, amikor rám esett, de...ahogy a szemeibe néztem, teljesen elvesztem.
          -Logan...csalódást okoztál - mondta James, miközben a szívére tette a kezét - Te vagy a nagy flörtgép közülünk, és mégsem léptél semmit... - az utolsó szónál fejbe kólintott.
          -Kösz a bíztatást - mondtam egy sóhajjal.
          -Figyu, amint látom, nem úgy vagy Beckyvel, mint a többi lánnyal...de valamit lépned kell ahhoz, hogy történjék valami - szólalt meg Kendall is - Nézd a mi esetünket Kellyvel. Még te adtál tanácsot, hogy minden félelmemet tegyem félre, és csak rá, meg az iránta érzett érzelmeimre koncentráljak...és bevállt! - amikor befejezte, megcsókolta Kellyt - És neked köszönhetem, hogy most itt ül az ölemben ez a gyönyörű lány! - Kelly egy nevetéssel válaszolt, majd újra csókot váltottak.
          -Igaza van Kendallnek - bólintott Carlos.
          -És te James? - néztem rá - Nem akarsz valamit Jesstől?
          -De akarok...csak én nem félek semmitől - ezt egy gúnyos mosollyal mondta. Mindannyian a táncoló lányokra néztünk, de elállt a lélegzetünk, Jamesnek is, meg nekem is.
          -És most nyúlják le a kiszemelt csajaitokat - kuncogott Carlos. Mérgesen néztünk rá, mire lekomolyodott - Bocsi...de menjetek már, csináljatok valamit!
Igaza van, nem hagyhatjuk, hogy az a két senki ott billegtesse magát. Jamessel egyszerre álltunk fel, és egyszerre is indultunk el.
Amikor oda értünk, a két srác ránknézett.
          -Logaaan! - kiáltotta Becky, és a nyakamba ugrott, amin meglepődtem, de jól esett. Jess is mosolyogva James mellé lépdelt és átölelte, mire a másik két srác elhúzta a csíkot. Jamessel a hátunk mögött pacsiztunk.
          -Nos, itt vagyunk, és akkor...táncoljunk! - súgtam Becky fülébe, elmosolyodott.
Négyen egy kisebb kört alakítottunk ki, és úgy táncikáltunk, Egyfolytában egymás arcát fürkésztük Becky-vel. Ő csak mosolygott és mosolygott, hát egyebet én sem tudtam csinálni. Kezdett eloszlani a félelmem, és előtérbe került az iránta érzett összes érzelmem. A hideg is kirázott,  ránéztem az ajkaira és a számba haraptam. Hirtelen elkaptam a derekát és magamhoz húztam.
          -Legszivesbben már a koncerten megtettem volna ezt - a fülébe súgtam, majd megcsókoltam. Mindent beleadtam ebbe a csókba. Ahogy összeértek az ajkaink, mintha az áram futott volna végig rajtam. Nem akartuk abba hagyni, de végül eltolt magától.
          -Valami ba... - kezdtem el, de egy újabb csókkal elhallgattatott. Ezek szerint nincs semmi baj. Egyre szorosabban húztam magamhoz, legszivesebben soha el nem engedtem volna.

*Becky szemszöge*

Örökre a karjai közt maradtam volna...de ez nem volt lehetséges, miután egy hihetetlen csókot abbahagytunk, a mellkasába fúrtam az arcomat, és szorosan megöleltem. Az illata végig járta a testem, mindegy egyes levegővételnél ellágyultam.
          -Na jöttünk mi is - hallottam meg Kendall hangját. Riadtan felegyenesedtem, és Logan mellé álltam, a kezét kerestem, miután megtaláltam, átkulcsoltam azt. Logan lenézett rám, és elmosolyodott, én meg egy szájra puszival jutalmaztam.
          -Valamiről lemaradtunk? - nézett körbe rajtunk Kendall, Kelly, meg Carlos.
          -Öhm...neeem - válaszolt James elpirulva. Szóval ők is akcióztak :)
A többiek táncolni kezdtek, de Logan és én újra egymás száját ízlelgettük. Hallottam, hogy nevetnek a többiek, de nem érdekelt, mert ez egy gyönyörű pillanat volt. 

Már nem féltem Logan ölébe ülni...sőt...más elképzelésem nem is volt. A vállára hajtottam a fejemet, és úgy gondoltam vissza erre a napra, nagyon boldog voltam!
Hajnal volt, amikor megérkeztünk. Kiszálltunk a kocsiból, és búcsúzkodni kezdtünk Kelly és Kendall előre mentek, mivel siettek lefeküdni, Carlos magányosan ballagott utánuk.
          -Akkor mi most... próbáltam kimondani, de nem ment, talán mert nem hittam el ezt az egészet.
          -Hát, ha nem ellenzed, akkor én örömmel leszek a barátod - mondta nevetve.
          -Hülye volnék, ha ellenezném!
          -Ez igaaaz - mondta halkan és megpuszilta az orromat.
          -Héé... ez nem volt egy kicsit egós? - kérdeztem a nyelvemet kinyújtva. Nem-et intett a fejével, és gyorsan megcsókolt.
          -Én csak kinyújtottam a nyelvemet, és kaptam érte egy csókot? - néztem rá huncut mosollyal - Azt hiszem többször fogom ezt csinálni - majd újra kidugtam a nyelvemet. Egy hosszas csók után elköszöntünk, megvártam Jesst, és mentünk haza.
Gyors üzemmódra kapcsolva átöltöztem pizsamába, és bedőltem az ágyba. 
Brr...brrr...brrr - ez a telefonom volt, pont akkor kezdett rezegni, amikor már félálomban voltam. Egyébként is, ki küld ilyenkor sms-t? Elvettem az éjjeliszekrényről, és megnéztem, hogy ki az....ismeretlen... : Álmodj velem :* ...Logan. :)

Jó volt erre elaludni ... :)



       

4 megjegyzés: